Revenirea la Natură – Produse vegane BIO/ECO/Organice – Handmade – Vegan

Deși la început mi-am propus să dezvolt cât de cât aspectul comercial al acestui eveniment, pe parcursul ultimelor zile m-am răzgândit. Astfel mi-am propus să vă împărtășesc cum am simțit noi această experiență.

După 2 săptămâni de pregătiri, 7 produse noi, săpunuri tăiate, uleiuri filtrate, creme create, sute de etichete concepute și tăiate, zeci de sticluțe de uleiuri, zeci de creme în borcănele, zeci de săpuniere, plante ambalate, pulberi împachetate, gemuri pregătite, și o durere de măsea 🙂 a sosit și momentul plecării către Timișoara.

Sâmbătă la ora 2 noaptea ne-am ridicat din pat dezamăgiți că ploaia neanunțată a început să se reverse asupra văii. Pe la ora 3 eram gata de drum. Ne-am urcat în Niva și am pornit prin hârtoapele arhi-cunoscute, dar mereu surprinzătoare din Vale. Am sărit prin bălti și gropi. Am alunecat în stânga și dreapta. După 30 de minute s-a terminat aventura și am coborât din mașină, amețiți, pe jumătate adormiți și oarecum întrebându-ne pe ce planetă suntem. Am mutat bagajele în mașinuța noastră de șosea și, ușor iritați am pornit la drum. Totuși eram foarte entuziasmați de ceea ce va urma. Știam că va fi o experiență minunată. Drumul a fost lung, aproximativ 3 ore și jumătate, plus aventura de o jumătate de oră off-road de mai devreme, rezultă 4 ore. După ce am părăsit munții, am lăsat în urmă norii și a apărut soarele care a reușit să ne mai dezmorțească. La ora 8 eram în fața locației La Căpițe. Am intrat și am reîntâlnit-o pe Anca. Anca este organizatoarea acestor târguri și se poate observa foarte ușor că ceea ce face, face din pasiunea ei pentru un stil de viață sănătos și armonios. Noi nu putem decât să-i mulțumim pentru ceea ce este și pentru toată dedicația și iubirea ei.

Ne-am luat în primire măsuța pe care urma să ne expunem produsele, am respirat de câteva ori și ne-am pus pe treabă. Entuziasmul nostru era din ce în ce mai mare. Știam că vor fi multe activități și mulți oameni care vor trece porțile acestei terase. Știam că vom cunoaște oameni care își doresc altceva față de ceea ce ni s-a băgat pe gât atâta amar de timp. Eram pregătiți să îi primim în lumea noastră și să le arătăm că Natura este parte din noi și noi parte din ea.

De la ora 10 au început să apară primii oameni. Când împărțeam flyere am avut surpriza plăcută să fim recunoscuți de pe rețelele de socializare și să fim felicitați pentru curajul nostru.

Aș fi ipocrită, iar acest lucru nu îmi mai stă în fire, să spun că la acest eveniment am participat doar din dorința de a ne plimba 500 de kilometri, de a sta în picioare vreo 10 ore și de a vorbi ore în șir. Dorința noastră a fost de a împărți produsele noastre cât mai multor oameni iar aceștia să se bucure de creațiile Naturii.

Dintre toate aspectele neplăcute ale energiei mult prea dense a orașului, unul în mod particular ne-a întristat. Probabil era de așteptat, sau chiar firesc într-un astfel de mediu, însă nu ne așteptam la atâția oameni supărați și triști. Experiența noastră cu orașele și marile aglomerări a fost destul de redusă în ultimii ani, iar atunci când suntem într-un oraș pentru diverse aprovizionări, nu avem prea multe interacțiuni cu oamenii. În ultimul timp însă am observat o tristețe generală foarte apăsătoare care guvernează masele de oameni.

Deși ne-am păstrat vibrația cât am putut noi de mult timp, la un moment dat era foarte trist să privim atâta supărare, încruntare, frustrare, ură, invidie. Aș dori să specific faptul că tot ceea ce noi am observat este lipsit de judecată. Nu arătăm pe nimeni cu degetul pentru că suntem conștienți că ne-am arăta tot pe noi cu degetul. Știm că suferința unuia este suferința tuturora.

Într-un mod miraculos ceea ce observam nu ne-a făcut să ne oprim sau să ne retragem. În acele momente ne-am dat seama că putem să oferim mult mai mult decât credeam noi posibil și că de fapt aceasta este experiența pe care ne-o dorim. Am respirat de câteva ori și, credem noi, că am reușit să le aducem un zâmbet celor care au fost destul de curajoși să se oprească în fața standului nostru. Cine a avut răbdare să ne cunoască, și-a dat seama că nu suntem nici comercianți de mâna a treia, nici furnizori de produse industriale, nici speculanți sau afaceriști. Suntem doar două entități aflate într-o călătorie pe Gaia încercând să o facem cât mai plăcută.

După toate întâlnirile și discuțiile, s-a sfârșit evenimentul și urma să plecăm către casă. Am strâns produsele, ne-am luat la revedere de la Anca și am pornit spre casă. Mare lucru nu mai îmi aduc aminte de pe drum. Probabil energia orașului m-a epuizat fizic atât de mult încât am dormit cam tot drumul, mai puțin porțiunea de offroad care, surprinzător, nu a mai fost atât de aventuroasă la întoarcere.

Aș putea să povestesc despre faptul că majoritatea lucrurilor întâlnite fac parte dintr-o lume pe care noi nu prea o mai percepem. Aș putea să explic în zeci de pagini despre ce a fost bine și ce a fost rău. Însă nu o voi face, fiindcă totul a fost perfect.

Tot ce îmi aduc aminte la întoarcere, este vocea cățeilor care ne așteptau în fața casei nerăbdători și veseli. Îmi aduc aminte când am pășit jos din mașină și i-am mulțumit Universului că sunt acasă. Îmi aduc aminte când am pășit în casă și m-am întins în patul de la mansardă și am plecat să le povestesc și celorlalți ce experiență am avut eu într-o zi pe Pământ.

Vă mulțumim tuturora pentru că ați ales, cândva, să veniți aici, să ne întâlnim și să zâmbim împreună. Vă mulțumim că sunteți atât de curajoși. Sunteți minunați, unici și divini.

Cu iubire, Alex și Roxana

P.S. – Vă rugăm să fiți înțelegători în perioada următoare cu livrarea comenzilor. Vom lua o pauză binevenită până la sfârșitul lunii când vom începe să livrăm coletele. Vă mulțumim!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: