Revenirea la Natură – Produse vegane BIO/ECO/Organice – Handmade – Vegan

Șampon FAUN

10 lei/100 gr

Produs vegan preparat la rece

Șamponul Viu FAUN din Plante Vindecătoare a apărut ca o necesitate pentru cei din familie și cunoscuți care au diverse probleme cu părul. Problemele pot apărea din cauza alimentației, vârstei, stresului, poluării, cosmeticelor și nu le putem evita pe toate. Acesta conține:

  • Ulei de floarea-soarelui presat la rece bogat în vitamina E care stimulează creșterea părului și repară părul casant.
  • Ulei de ricin bogat în vitamina E, minerale, proteine, omega 6 și omega 9, acizi grași, cu proprietăți antifungice, antibacteriene, tratează cu succes mătreața și infecțiile scalpului, întărește firul de păr făcându-l mai lucios și mai rezistent.
  • Brusture pentru combaterea seboreei și mătreții, căderii părului, stimularea creșterii părului, tonifierea părului.
  • Mesteacăn pentru stimularea creșterii părului, elimină stările de inflamație, împiedică formarea mătreții, hrănește rădăcina părului, îi conferă luciu și suplețe.
  • Nucul are proprietăți antiinflamatoare întărind și regenerând firul de păr.
  • Urzica tonifică părul, combate mătreața și seboreea.
  • Uleiul esențial pur de rozmarin antibacterian și antifungic, regenerant al pielii scalpului, combate mătreața și căderea părului.
  • Uleiul esențial de oregano antibacterian, antifungic, tratează infecțiile scalpului și combate căderea părului.

Cum se folosește un șampon solid: se umezește complet părul, apoi se aplică șamponul până se formează spumă. Se masează bine și se clătește. Procesul se poate repeta. Pentru ca părul să rămână mătăsos, se dizolvă o lingură de oțet în 2 litri de apă cu care se clătește final părul.

❤ Aceste produse sunt concepute din Dragoste pentru Natură și pentru toate ființele Creației. Ne plecăm în fața măreției acestei Planete și îi mulțumim pentru Tot Ceea Ce Este! ❤

Produsele Valea Curcubeului NU CONȚIN: produse de origine animală, E-uri, ulei de palmier, conservanți, coloranți artificiali, glicoli, LSS, aluminiu, detergenți, benzaldehidă, organisme modificate genetic, parabeni, alcool și alte produse chimice care sunt responsabile pentru nenumărate boli de piele și îmbolnăvirea organismului.

Gramajul șamponului poate varia între 90 și 110 de grame. Aspectul șamponului poate varia la fiecare lot.

Dragoste pentru Natură

Pentru comenzi vă rugăm să completați formularul din secțiunea COMENZI sau puteți să ne contactați la valeacurcubeului@gmail.com

PRODUSE VALEA CURCUBEULUI

 

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: