Revenirea la Natură – Produse vegane BIO/ECO/Organice – Handmade – Vegan

Săpun Mentolat HOBIT

8 lei/100 gr

Produs vegan preparat la rece

Săpunurile naturale vin sub multe forme, culori, arome și proprietăți. Pentru noi cuvântul săpun a căpătat o altă conotație în decursul anilor. După zeci de produse încercate și ani de documentări despre organismul uman și igiena acestuia am ajuns la un produs pe care noi l-am manufacturat exact după gustul și cerințele noastre.

Ce este important pentru noi la un săpun?

  1. Săpunul trebuie să curețe pielea într-un mod non-agresiv, lăsând-o hidratată, curată și catifelată.
  2. Săpunul trebuie să conțină doar ingrediente naturale vegetale și plante ecologice românești pe care trupurile noastre să le recunoască și să le poată folosi.
  3. Săpunul trebuie să miroasă cât mai natural posibil, fără să conțină uleiuri esențiale, ape florale sau alte arome în proporții exagerate.
  4. Săpunul trebuie să fie obținut la rece pentru ca toate ingredientele acestuia să rămână intacte și astfel să vindece și să protejeze pielea.

Din aceste motive și pentru a fi siguri că folosim doar ingrediente de pe plaiurile noastre, am preparat un săpun simplu dar excepțional prin simplitatea lui. Acesta conține:

  1. Ulei de floarea-soarelui presat la rece, extrem de bogat în Vitamina E, recunoscută pentru proprietățile ei imbatabile în repararea pielii.
  2. Ulei de ricin bogat în Vitamina E, minerale, proteine, omega 6 și omega 9, acizi grași, cu proprietăți antibacteriene.
  3. Izmă sălbatică cu proprietăți antiseptice și de calmare a pielii.
  4. Ulei esențial pur de mentă care calmează mâncărimile, cu proprietăți antifungice și antibacteriene.

Cum folosim un săpun natural? Simplu…ca orice alt săpun, respectând o regulă foarte importantă – NICIODATĂ nu folosim săpunuri de orice fel (naturale sau comerciale) în zonele intime. Atât vaginul cât și penisul nu au nevoie să fie spălate decât cu apă din abundență. Folosirea săpunului în zonele genitale duce la leucoree, candidoze, iritații și inflamații.

Cum păstrăm un săpun natural? Pentru că orice săpun natural are nevoie de o săpunieră naturală, am creat manual cu multă dragoste și migală aceste săpuniere din lemn de conifere tratate cu lac pe bază de ulei de in pentru protecție în timp la umezeală. Acestea permit scurgerea apei prelungind viața săpunului natural ce are nevoie de un mediu mai uscat de depozitare în comparație cu cele din comerț care nu sunt decât amestecuri de chimicale. Săpuniera vă va aduce o părticică de Natură și un plus de culoare în baie vouă și celor dragi iar dimensiunile sale (lungime 105-110mm, lățime 95mm, grosime 28mm) o recomandă ca un adaos perfect la săpunul sau șamponul atât de îndrăgit din Valea Curcubeului. O găsiți aici

Aceste produse sunt concepute din Dragoste pentru Natură și pentru toate ființele Creației. Ne plecăm în fața măreției acestei Planete și îi mulțumim pentru Tot Ceea Ce Este!

Produsele Valea Curcubeului NU CONȚIN: produse de origine animală, E-uri, ulei de palmier, conservanți, coloranți artificiali, glicoli, LSS, aluminiu, detergenți, benzaldehidă, organisme modificate genetic, parabeni, alcool și alte produse chimice care sunt responsabile pentru nenumărate boli de piele și îmbolnăvirea organismului.

Gramajul săpunului poate varia între 90 și 110 de grame. Aspectul săpunului poate varia la fiecare lot.

Dragoste pentru Natură

Pentru comenzi vă rugăm să completați formularul din secțiunea COMENZI sau puteți să ne contactați la valeacurcubeului@gmail.com

PRODUSE VALEA CURCUBEULUI

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: