Revenirea la Natură – Produse vegane BIO/ECO/Organice – Handmade – Vegan

UNGUENT Intim

unguent-intim

Unguent Intim – 22 lei/40ml

Produs vegan preparat la rece

Unguentul intim este minunat în cazuri de leucoree, candidoză, prurit vulvar, vaginite, iritații, inflamații și infecții ale vaginului sau penisului, pielea iritată a copiilor sau a mamelor. Unguentul poate fi folosit și ca balsam de buze, loțiune pentru piele uscată sau crăpată, eczeme. Se aplică zilnic după spălarea zonei intime cu apă. Nu conține uleiuri esențiale! Doar pentru UZ EXTERN!

Acesta conține un complex de 5 plante vindecătoare ecologice culese din Valea Curcubeului, uscate la temperatura camerei, macerate la rece în ulei de floarea soarelui presat la rece, care întrețin flora bacteriană benefică, ucid patogenii, înlătură simptomele neplăcute de usturime și mâncărime, cicatrizează rănile, regenerează pielea.

  • Coada Calului are proprietăți cicatrizante, antimicrobiene și antiinflamatoare.
  • Coada Șoricelului este antiseptică, antiinflamatoare și cicatrizantă.
  • Răchitanul este antiseptic, antiinflamator, antibacterian și cicatrizant.
  • Frunzele de zmeur dezinfectează zona de agenții patogeni.
  • Gălbenele au o acțiune cicatrizantă, bactericidă, antiinflamatoare, fungicidă și emolientă.
  • Apa florală de trandafiri are un efect regenerant, calmant și contribuie la regenerarea pielii.
  • Ceară de soia ecologică nemodificată genetic

Produsele Valea Curcubeului NU CONȚIN: produse de origine animală, E-uri, ulei de palmier, conservanți, coloranți artificiali, glicoli, LSS, aluminiu, detergenți, benzaldehidă, organisme modificate genetic, parabeni, alcool și alte produse chimice care sunt responsabile pentru nenumărate boli de piele și îmbolnăvirea organismului.

❤ Acest unguent este conceput din Dragoste pentru Natură și pentru toate ființele Creației. Ne plecăm în fața măreției acestei Planete și îi mulțumim pentru Tot Ceea Ce Este! ❤

Dragoste pentru Natură

Pentru comenzi vă rugăm să completați formularul din secțiunea COMENZI sau puteți să ne contactați la valeacurcubeului@gmail.com

PRODUSE VALEA CURCUBEULUI

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: